Sunday, 20 November 2011

END OF OUR STORY :')

HEY HEY :) 

Eh , cop cop , macam mana nak start eyh ? *tenung skrin laptop ta kelip2 mata*

Okay , title pon da tunjuk yang aku tengah lara kan . ohohohho :) 

23 JULY 2011 

   start couple ngan die . yeah , kenal kat FB je pon . tak sangka langsung boleh couple . hahah . bile ingat2 balik , serius lawak :D kiteorang happy2 je lah mcm couple2 lain . tapi tipu sngat lah kan ta pernah gaduh , bnyak kali . tapi tak lame , msti salah sorang mintak maaf dulu , selalunye aku lah kan start mintak maaf dulu , well , aku syg hubungan nie . lelaki biasa lahh , ego aje . ya sudahhlahh ~ :3

    kalau gadoh je , msti remove relationship at fb , hahaha . lawak2 aje . so , kiteorang selalu IM kat fb je lah sbb die tak suka sngat handphone2 nie . entah aje . ak ikut aje lah kan . cakap sayang ;) 

    kadang kadang smpai 3 4 hari tak cntact langsung , aku pon biar je lah . and always pikir positif pasal die . ak setia giler kot ngan dia , tapi kadang2 takut jugak kalau aku sorang je yang beriya iya setia ngan die . err . sumpah ta pernah sayang lelaki , cam aku syg die . ohh *crying* 

    then , agak2 sebulan couple , ak pon turun temerloh , 1st date . kat tangga esplaned . time tu bulan puasa . ahahaha . die malu2 angad , lame giler tnggu die nak smpai . haishh die nie :) ohh , ingat lagi , gelabah giler kot nak jumpe die , takut plus cuak . hahaha . then mas cakap , 'lah , jumpe bf sendiri pon nak takut gak ke' . ah shadap you ! faham tak this is our 1st time . kursudd ~ :3 then , lepas borak2 , tanye raya kat mana ape sumer kan :> time tu dah kul 6 , adi ajak naik bas pukul 7 , so , bukak puasa dalam bas lah oi . wah , siap bentang tikar lg dlm bas , adi bace doa bukak puasa kuat2 angad . tak lah . tipu aje ~ then , die cakap , die kna balik awal sbb nak bukak puasa ngan family . omeyy je :) so , lpas salam die , aku ngan mas jalan2 kat bazar jap then terus g busstand . ohh . best ! :) 


     hahah . paling tak boleh blah , time die datang lanchang , time tu dah malam , kul 10 lebih , die ngan judin , die call , pastu tanye rumah kat mane , so , puas lah bagi tau die kan . hahaha . 
last2 jumpa jugak kan sayang . waktu tu ak kat atas , beranda , wahh , dgn rambut gaya kak limah , ah tak kesah lah , malam kan , msty die tak nmpak ngad . ohoho . pastu die send text , 'lpas nie boley la jmp kat lnchang' :D hey lawak lah , lawak . hey  kau tau tak , sejak mlm tu , ak rase sayang giler2 kat kau , aku dah tak nak orang lain , aku nak kau , kau faham tak , aku nak kau jadi milik aku selame2 nye :) 


     then , banyak kali jugak die datang lanchang , pastu , kiteorang pnah jumpe kat pavi . oh , bukan pavi KL okay . nie pavi LANCHANG -_______- . then , borak2 , gelak2 , makan2 . die ngan judin . ahahah . lawak aje . ade nyamuk dalam air judin . ohoho . lawak :)  time nie pon aku dah set dlm mind 'you're mine dear' hahah :) 


     okay , this is our last meet , location : pasar malam ajeeeee ~~ ahahaha . jalan2 ngan die , pastu kan , bile nampak org pelik skit , die pndang aku , aku pndang die , pastu gelak , ta baik kan kite dear . time nie , aku da start busy nak exam . and tibe2 plak die datang , wahh , happy sngad ak time tu . lepas rindu ~ time nie judin pon ade , die spt biase , shot ajee ~~ ahaha :) 
tak pernah terfikir yang kiteorg jumpe kali nie buat kali terakhir :')


    *tarik nafas* sayang , kau tau tak , mcm2 cerita ak dgr pasal kau . n aku paling sentap , kau nak gi mntakab jumpe budak pompoan yang baru kau kenal . kau boleh bayang tak perasaan aku time tu ? :)  ye , kau comel , ramai org suka , aku sikit pon tak kesah kalau kau wtw ngan pompoan . sbb aku anggap , kau milik aku , so , kau nak wtw ngan siapa pon , ikut kau lah . tak pernah pon aku jeles . haha :)  


    and as usually , semakin ari aku semakin sayang kau . takut sngad kehilangan kau tau tak . ingat tak , kala dulu , tiap2 ari post vdeo lagu cinta cintun kat wall aku kan . kau sweet la :) sumpah sayang kau :] and , baru2 nie , tibe2 , kau post kat wall aku , wahh panjang la sayang ayat kau , meheheh . ak excited giler bile tengok noti , mohd sharifuddin post blabla kat wall kau . ohh . bile bukak je , and  bile abis bace , sumpah sentap , terdiam kejap . tapi aku bajet okay je kan . ohohoh . aku tak paham ape mnde yang ko merepek at wall aku tu . and ayat kau , macam da bosan ngan aku . cop , kala ye pon da bosan ngan ak , jgn jadi kan mmber2 aku sbgai punca . 

   kau im aku , 'gembira kan?' . ak pon lah , ingat kau okay , so , ak pon reply , buat cam biasa lah kan . then , tibe2 kau ckp 'saya lagi selesa kalau berkawan' . wohoiiii , nangis teruhh aku . ahhaha . entah lah , ak betol2 kusut time tu , tak kan ak tibe2 nak pujuk kau kan , nmpak sngad ak terhegeh2 kat kau . ye , ak syg kau sngatt . n aku pon ego jugak lah time tu . ak buat rilex je . ak trima je keputusan kau , yeah . maybe kau da abis pk . sumpah redha :') and judin pon ckp , kau mmg da lame kan nak berkawan aje ngan ak , tak nak couple2 kan . hee :) 


   ptg tu , aku bukak fb , kau da remove relationshp , ohh betul2 sedih . and ak blajar tuk trima yang kau da tak perlukan aku dlm idup kau , and besok nye , kau da in a rlationshp ngan pompoan lain . kejap je kan kau leyh jumpe org lain . tapi aku tak boleh , sumpah tak boleh . 
and jap , aku tak pernah menyesal kenal ngan kau :) ak trima kau seada nye , ak sayang kau , and lpas nie , maybe kite da bawak haluan masing2 . and aku harap lpas nie , tolong hargai orang yang sayang kau , susah taw nak jumpa org yang betol2 sayangkan someone . jadikan aku pompoan 1st and terakhir yang kau layan nak tak nak aje taw . happy kan future gf kau mcm kau happy kan aku taw , hehehe J take care , kau slalu ade dlm doa aku . sronok dpt kenal kau . sayang kau dunia akhirat .


Add caption
*rasa macam nak tidur then bangun , then , anggap semua nie mimpii ajee

3 comments:

  1. panjangnya,novel mana ni? hihi..

    ReplyDelete
  2. wau, sedih jugak bace, xpe dear, u mude agi,

    bleh mencari pasangan idop yg len, :)

    ReplyDelete