Thursday, 6 October 2011

APE PON TAK BOLEY :3





hey hey , berzaman da ta update blog . huh . bz okay bz . diulang . bz . mehheeheh :p

        okay , dis week , semua budak form 4 , yang ambik akaun kne siap2 kan folio , sbb nex week da kne submit . wahh .  memang sentap lah kan . dah la imbangan duga aku smpai skarang tak imbang2 lg . perlu ke imbang2 nie ? ntah mende2 . hffftt . eh jap . na citer pasal sekolah lahh . *euw . 



7.25  pagiiiiii :)

- nie memang time ak smpai skolah . tak tau lah knape . bangun awal mcm mane pon , tetap smpai skolah time nie . slalu nye , kanak2 ribena akan beratur at dpan klas n nyanyi lagu skolah , negaraku n lagu rain over me . ta ade lah . --' . ak plak , duduk je la kat park motor n cuci2 mata kan . er . slalu nye , lpas da abes bace doa , baru la ak masuk klas . n time nak naik kelas aku , msti lalu kat depan klas budak science . n yang paling penting , pagi2 dah jerit 'TYRAHHH ,  MASSS  blaja rajin2 ye, vodoh angad' --,



dalam kelas :

- okay time nie kite kena fokus sefokus fokus nyeee ., ye fokus okay . fokus ! sumpah tipu . tak ade maknenye nak fokus sokmo kan . nak2 pulak kalau dah ade SOD DAYAH . memang ta boley nak fokus lah . korang emang syaiton lah kan . :p

- and paling suka time akaun , sbb boley tengok kanak2 ribena hangguk2 kpale atas meja . sumpah lawak . 

nak2 lagi SOD , slalu angad berzikir time akaun kan . koy suke tengok aok gitu , comel je . sorry sbb slalu sergah awakk . n lpas sergah awakk , msti awak carut at saye kan . tapi ta pe . saye suke tengok awk mcm tu . comel . taik mate bersepai2 . ahaha :p


- kalau ADIB dah otw nak tidor dalam klas , slalu angad kerat pemadam kecik2 , oh , tak kecik angad , boley tahan la besar die . suke baling2 pmadam at die . kalau mood die baek , die senyum je lah kan . lau time hormon die tak brape nak stabil , okay . bersedia utk di maki . 


- ak duduk depan skali dlm klas , so , ta boley la nak feeling2 sleeping beauty lahh kann . nanti kne pangkah je ngan ckgu . huh . taun dpan nak duduk blakang skali . :p  n bile ade cikgu buat lawak tak jadi , kiteorang buat donno je lah kan . tapi , AYIE , pelik . buat la lawak bodoh cam mane pon , die tetap gelak . err . 


- kalau ade kanak2 ribena kne nganjing ngan cikgu ke , jatuh krusi ke , ak ngan ZYLA AIN , mesti gelak paling beriye skali . oh , bile time kiteorg kne nganjing , msty la diorang gelak lg beriye kan . tak pe . tak kesah :p haha . 


time rehat : 


- time yang paling ak suke . n sehari tu , tak kira lah ade keje yang tak siap ke , ape ke , mesti tak ter miss utk g kantin . ntah la . mkcik tu ade pkai ubt guna guna kot . omg . slalu time rehat , borak2 la ngan budak2 nie . makan2 , gelak2 , cuci mata . eh tak lah . okay time nie lah SOD akan feeling2 cinderella bile nampak abg upper six die kat kantin . sumpah geli okay . hahah . 


time balik : 


- balik rumah terus lah . malas nak taip da . bye ! --'




eh . tengok nie , kusud2 sekalian . syg korang :*




                          sod :) i love u . <3




                        i love u syg :) <3




                my baby :) <3 mas




          dayaaaaahh <3 syira <3 zyla . er . baju pink tu sesat --'


       kusud2 sekalian . zyla , sod ! :




1 comment:

  1. follow blog ni jugak jomwayangku.blogspot.com

    ReplyDelete